понеділок, 23 січня 2023 р.


Освітня організація «Навчай для України» оголошує набір дітей для безкоштовних занять з учителями-тьюторами у проєкті «Освітній суп». Програма доступна для учнів 5–10-х класів.

https://osvitoria.media/news/uchniv_zaproshyyt_na_bezkoshtovny_zanyatty_iz_shkilnoyu_programy/

«Освітній суп» — це безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг) з урахуванням шкільної програми для учнів 5–10-х класів. Тьютори — це вчителі, які допомагають дитині визначити прогалини в знаннях, навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях та самостійно досягати поставлених цілей. Метою проєкту є вивчення та компенсація освітніх втрат, яких зазнали діти внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну. Сумарно вже майже 2000 дітей різного віку отримали якісні заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів у складний час війни. А найголовніше — учасники стали частиною спільноти, яку вони ж самі лагідно називають «супівцями» або «супівчанами», знайшли нових друзів та разом ділилися власними історіями.

«Я стала більш розкутою у спілкуванні з незнайомими людьми, висловлювати свою думку стало легше. Я не боюсь робити помилки та вмію відстоювати свою думку спираючись на аргументи. Ваші уроки дуже цікаві, не нудні та не шаблонні. Дуже дякую за проєкт та за змогу прийняти в ньому участь!», — зазначила одна з учасниць.

Для дітей, які зараз навчаються за кордоном, організатори розробили окремий графік, аби було зручно поєднувати заняття з різницею в часі. Цьогоріч проєкт фокусується на двох предметах: математика та українська мова. Загалом три години занять на тиждень. Розпочинається навчання вже 6 лютого. Тривалість навчання — 6 тижнів (до 18 березня).

Проєкт буде реалізовуватися у три хвилі. Для більшої ефективності проєкту з усіма учасниками буде проведено опитування щодо академічних показників та загального психологічного стану. У разі перевищення допустимої кількості місць учасникам надаватиметься пріоритет у запрошенні на наступну хвилю, яка розпочнеться наприкінці березня. Участь у проєкті повністю безкоштовна. 

Зареєструватися можна за посиланням до 27 січня (23:59) за київським часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар