четвер, 9 лютого 2023 р.

 

Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України

Інститут педагогіки НАПН України

Громадська організація «Академія сучасних освітян»

 

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

 

Зараз важкий час для нашої країни та всіх українців. Ми продовжуємо свою роботу. Від кожного з нас залежить дуже багато, тому що вклад кожного українця приближує нашу ПЕРЕМОГУ.

ЗАПРОШУЄМО вас підвищити свій професійний рівень та вдосконалити свої фахові здібності. Пропонуємо вам навчання за освітніми програмами з підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 30 академічних годин (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 року №800)

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ  ПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа»

До навчання запрошуються:

§     працівники вищої та післядипломної освіти, центри професійного розвитку вчителів, фахівці методичних служб;

§     керівники закладів освіти, вчителі, вихователі, тренери та майстри закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти;

 

Форма проведення курсів підвищення кваліфікації – дистанційна.

Реєстрація на курси за посиланнями

 

*    ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ  ПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів природничої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1A5ZtmB4v0lFSqF4gemICmU-DZI3__FuA6WgP4cS4ff4/edit

 

*    ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ  ПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів соціальної і здоров'язбережувальної освітньої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1x-7eDI838k19CgdDJpZORz79_t26tBlZNwHCVQPS88s/edit

 

Відповідно до Постанови КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800  за результатами навчання учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 академічних годин відповідно до вимог МОН.

У разі виникнення питань, звертайтеся за телефоном: 0972421575  Жанна.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар