середу, 20 вересня 2023 р.

 

Палітра можливостей: де вчителю навчатися у 2023/24 навчальному році?


Що на часі у 2023/2024 навчальному році?

1. Безкоштовний курс «НУШ: базова середня освіта». Він може стати у пригоді і вчителям, і провайдерам, які займаються покращенням майстерності освітян (об’єднання їхніх зусиль є запорукою успішного рестарту НУШ). Допоможе створювати різноманітні навчальні формати, у тому числі змішані, де учасники перед практичним курсом занурюються в тему за допомогою онлайн-занять. Також на онлайн-платформі доступний путівник за цим курсом, який дає цілісну картину: що таке НУШ на рівні базової середньої освіти.

2. Подолання освітніх втрат. ГС «Освіторія» у партнерстві з ЮНІСЕФ та МОН  у жовтні розпочинає підготовку тренерів від IППО і центрів професійного розвитку в рамках проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат». Він допоможе вчителям ідентифікувати освітні втрати та мати набір інструментів, щоб їх долати.

3. Апгрейд «дистанційки». Щоб освітніх втрат не додалося наступного року, маємо, серед іншого, розібратися з незакритими «сліпими плямами» з дистанційним навчанням. А саме в цьому форматі, звісно, будуть продовжувати працювати чимало шкіл, чиї будівлі зруйновані або знищені. Розробимо спеціальний курс для тренерів і онлайн-курс для вчителів, який допоможе комплексно подивитися на процес дистанційного і змішаного навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар