вівторок, 29 вересня 2020 р.

 Вас вітає БО «БФ «Щаслива лапа»!

Пропонуємо закладам загальної середньої освіти та професійно-технічним навчальним закладам долучитись 5-6 жовтня 2020 року до проведення ІІІ Всеукраїнського уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Захід може бути проведений як в очному, так і онлайн форматі. Безкоштовні матеріали для проведення уроку (в тому числі готові онлайн уроки, конспекти інтерактивних занять, квесту, просвітницько-виховного заходу та ін.) викладені на сайті Фонду – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials .

Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «Всеукраїнського уроку доброти», але й отримати електронний сертифікат учасника, необхідно:

1. Заповнити заявку на участь у встановленні рекорду за посиланням (до 06.10.19 р.) – https://bit.ly/3icSeQ8

2. Провести «уроки доброти» 5-6 жовтня 2020 року (в очному або онлайн форматі).


3. Процес проведення кожного «уроку доброти» необхідно сфотографувати та надіслати до 8 жовтня 2020 року на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (1 урок – 1 фото).

Більш детальну інформацію про «ІІІ Всеукраїнський урок доброти» можна дізнатись в розділі «новини» на сайті – https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/40

Шановні педагоги, допоможіть нам в цьому році зробити «Урок доброти» міжнародним! Якщо Ви маєте колег з інших країн, просимо поширити серед них інформацію про захід:

-         інформація англійською мовою: https://happypaw.ua/en/bioethics/news/one/40

-         інформація російською мовою: https://happypaw.ua/ru/bioethics/news/one/40

Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!


Немає коментарів:

Дописати коментар