вівторок, 1 вересня 2020 р.

 


Бажаєте розібратися з хаосом у шкільних чатах та навчити всіх дотримуватися правил ділового спілкування? Мрієте, щоб усі учасники освітнього процесу були на одній хвилі та знали свою зону відповідальності?

Ми підготували для вас відповіді на ці та інші питання в другому модулі курсу про дистанційне та змішане навчання для працівників шкіл.
У цьому модулі ви знайдете чеклісти з комунікації, зразок карти із зонами відповідальності для всіх учасників освітнього процесу, приклади дидактичних матеріалів, суперпортфоліо інструментів для вчителів та багато іншого.

А у другому модулі онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання для працівників закладів професійно-технічної освіти ви дізнаєтеся:


  • як ефективно налагодити зворотний зв’язок;
  • як оцінити навчальні досягнення здобувачів освіти й чи потрібно це робити;
  • як зберегти функціонування виробничого навчання та практики в умовах карантину.

Переходьте до курсів вже зараз та розпочинайте навчання, на вас чекає багато цікавого!

Долучайтеся до спільноти управлінців освітою на Facebook, а також слідкуйте за новинами проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та експертними коментарями освітян.

Перейти до курсу

Нам дуже цікаво дізнатися ваші відгуки щодо курсу, для цього ми б хотіли поспілкуватися з вами особисто. Якщо ви не проти та готові поділитися з нами своїми враженнями та оцінкою, залиште, будь ласка, свої контакти, і ми обов’язково з вами зв'яжемося.


Залишити свій контакт
Курс розроблений Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який впроваджується Консорціумом ГО «DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).
При підготовці курсу використані матеріали посібника 
«Організація дистанційного навчання в школі. Методичні рекомендації», розробленого ГО «Смарт освіта» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Підписатися
Facebook
YouTube
Instagram
Website
#НовиниВідEdEra

Немає коментарів:

Дописати коментар