четвер, 30 вересня 2021 р.

 


Учителів запросили провести кращий гендерночутливий STEM-урок

Педагогів закладів загальної середньої, позашкільної, спеціалізованої, професійної (професійно-технічної) освіти, які активно впроваджують інноваційні методики STEM-навчання, запрошують узяти участь у конкурсі «Кращий гендерночутливий STEM-урок».

Конкурс організовано з метою популяризації ідей STEM-освіти, заохочення педагогів застосовувати STEM-технології, використовуючи інтегровані уроки та заходи під час освітнього процесу.

Також організатори конкурсу мають на меті виявлення й підтримку талановитих педагогів, створення бази даних інтегрованих уроків, а також мотивування дівчат-підлітків вивчати природничо-технічні науки через STEM-підходи.

Конкурс передбачає 5 етапів і триватиме до грудня 2021 року.

У рамках першого конкурсного етапу 01 жовтня 2021 буде проведено інформаційний вебінар. У його ході учасники дізнаються умови участі у конкурсі та терміни його проведення, отримають відповіді на питання, що таке сучасний інтегрований STEM-урок та які роботи є успішними. Також їм запропонують поради від фіналістів попередніх конкурсів.

Вебінар відбудеться з 15:00 до 17:00 на платформі ZOOM з прямою трансляцією на ютубі. Зареєструватися на захід можна до 14:00 01 жовтня 2021 року. Учасникам заходу надійде посилання на вебінар.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора конкурсу Юлії Шкуліпи за телефоном (093) 092-24-81 або написавши на адресу stem@csr-ukraine.org.


Немає коментарів:

Дописати коментар