понеділок, 29 листопада 2021 р.

 

Серія вебінарів для вчителів природничих наук «Зима з “Геліантусом”»




Запрошуємо усіх зацікавлених на непересічну подію, яку ми організовуємо разом з видавництвом «Соняшник»! Уже цієї середи, 1 грудня, стартує серія вебінарів з природничих наук «Зима з “Геліантусом”»!

Протягом зимових місяців щотижня автори й авторки навчальних програм, підручників і посібників, учителі й учительки, методистки й методисти ділитимуться досвідом, розповідатимуть про цікаві підходи, оригінальні знахідки, наукові дослідження, свої погляди на оновлення змісту й принципів викладання природничих дисциплін у базовій ланці загальної середньої освіти.

За перегляд вебінарів (синхронний чи асинхронний) передбачено отримання сертифікатів! При цьому участь безплатна та не вимагає попередньої реєстрації.

Трансляції відбуватимуться, а їх записи зберігатимуться, на ютуб-каналі видавництва «Соняшник», на фейсбук-сторінці гри «Геліантус» та фейсбук-сторінці видавництва. Підписуйтеся, якщо ще не підписалися, щоб не пропустити!

Докладніше розклад вебінарів та записи попередніх можна знайти на сайті гри «Геліантус».

Розклад вебінарів серії «Зима з "Геліантусом"»
(початок усіх вебінарів о 16:00)

ДатаТемаСпікер / спікериПокликання на трансляцію
01.12.2021Відкриття серії вебінарів "Зима з «Геліантусом»". Новий стандарт з ГеліантусомСвітлана Фіцайло, Руслан Шаламовhttps://youtu.be/xwXW_Au5mpQ
03.12.2021Компетентнісні завдання: PISA та ГеліантусМикита Калібердаhttps://youtu.be/mLeg3UJDyPs
06.12.2021 Олексій Григорович 

Записи вебінарів можна переглянути на ютуб-каналі видавництва "Соняшник" та на фейсбук-сторінці гри "Геліантус".

З повагою оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар