четвер, 25 листопада 2021 р.

 

Творча майстерня «Використання мобільних застосунків при викладанні біології, підготовці до ЗНО, для запровадження    формувального оцінювання»

В рамка місяця цифрової грамотності та з метою створення належних умов для підвищення якості надання освітніх послуг у закладах загальної середньої освіти, Центром професійного розвитку педагогічних працівників, в листопаді, проведено засідання творчої майстерні учителя біології, Кос’яненко Вікторії Володимирівни, на якому вона продемонструвала можливості Онлайн-платформи Classtime при викладанні біології. Карантинні обмеження та дистанційне навчання   дали освітянам поштовх до впровадження цифрових інструментів в освіті. Онлайн-платформа Classtime є одним з найбільш ефективних інструментів. Її можна однаково ефективно використовувати як під час навчання у класі, так і при дистанційному навчанні. Classtime інтегрується з Google Classroom,  це дає можливість здійснювати оцінювання, отримувати зворотний зв’язок, поєднуючи декілька інструментів для ефективної взаємодії з учнями. Є можливість імпортувати з Google Classroom  запрошення на тестування чітко визначену групу учнів (лише під їхніми справжніми іменами). Можливості платформи великі, з її допомогою можна проводити лабораторні та практичні роботи, асинхронне викладення матеріалу з проміжним тестуванням, готуватися до ЗНО.

Classtime постійно вдосконалюється і доповнюється новими функціями. Тут працює команда молодих тренерів, які  проводять безкоштовні навчальні курси для вчителів. Вже неодноразово проводилися навчання в Академії Classtime, зараз є постійно діюча сертифікаційна програма, яка дозволяє у власному темпі отримати необхідні навички користування можливостями платформи.

Також у постійному доступі посібник з корисними інструкціями для користувачів платформи і електронна пошта для вирішення будь-яких питань

 

Також у постійному доступі посібник з корисними інструкціями для користувачів платформи і електронна пошта для вирішення будь-яких питань


Команда Classtime не лише полегшує роботу вчителя, а й надихає до постійного вдосконалення, пошуку нових можливостей та шляхів осучаснення освітнього процесу.


Немає коментарів:

Дописати коментар