четвер, 15 червня 2023 р.

 

Станьте вчителем майбутнього: маршрут найбільшим освітнім фестивалем

22-23 червня Львів перетвориться на освітню столицю. Тут відбудеться найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього». 131 подія у програмі: майстерки від найкращих педагогів, дискусії про майбутнє освіти, топ-спікери — міністр освіти Оксен Лісовий, Тетяна Вакуленко та багато інших експертів. Захід відвідає Перша леді України Олена Зеленська. Це будуть два дні натхнення, обміну досвідом та цікавих знайомств. Які заходи фестивалю вам точно варто відвідати? Склали для вас маршрут фестивалем — обирайте свій власний путівник. 

Фестиваль «Вчителі майбутнього»: два дні натхнення 

Місія фестивалю — підтримати вчителів в умовах війни та віднайти стратегії відновлення української освіти. На заході зберуться представники уряду, громадськості та освітяни, щоб обговорити, як навчати та розвиватися в умовах війни.

За два дні відбудеться 131 подія: панельні дискусії, презентації досліджень, лекції, майстерки, інтерактивні формати, неформальне спілкування. А також цікаві знайомства та обмін досвідом.

Серед тем фесту — найактуальніші для освітян: впровадження НУШ, подолання освітніх втрат, дистанційне навчання, психоемоційна підтримка учнів та педагогів, новітні технології та відбудова освіти.



Немає коментарів:

Дописати коментар