четвер, 20 травня 2021 р.

 

ЗНО з хімії: напередодні тестування

У п'ятницю 21 травня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У 2021 році програму проведення зовнішнього оцінювання відкриває тест з хімії.

Тест не є найбільш популярним серед учасників тестування. До участі у тестуванні зареєстровано близько 13 тисяч осіб.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50. Рекомендований час прибуття до пункту тестування зазначений у запрошенні-перепустці.

Для уникнення скупчень учасників біля входу до пунктів тестування у запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено рекомендований проміжок часу, протягом якого йому варто прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з хімії в 2021 році складається з 52 завдань трьох форм, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Результат виконання завдань тесту буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти України.

Окрім того, за бажанням випускника результат виконання завдань тесту може бути зарахований як державна підсумкова атестація з хімії.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 74 балам.

Під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

З метою підготовки до тестування учасники ЗНО можуть скористатись наступними матеріалами:

Освіта.ua бажає впевненості та успішних результатів усім учасникам зовнішнього оцінювання.

Для отримання оперативної інформації про перебіг ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

20.05.2021


Немає коментарів:

Дописати коментар